Os der arbejder bag ajax-sikring.dk

Vores motivation for at starte denne AJAX shop, har været dig som kunde! Vi har arbejdet med at opsætte alarmer og kameraløsninger i erhvervet de sidste ti år. Vi undrede os over, al den larm og støj i kølvandet på vores kon-kolleger i branchen. Det kan simpelthen ikke passe, at noget så simpelt skal være så uigennemskueligt. Vi læser dagligt om utilfredse kunder, som føler sig bundet på hænder og fødder, at de møder urimelige krav og priser, hvis de ønsker at skifte selskab.

Derfor har vi valgt at sælge et flot designet og F&P (Forsikring & Pension) godkendt alarmsystem af aller højeste kvalitet. For os er det en ære at yde den bedste service for dig som vores kunde. Har du spørgsmål så ring 8165 5618, vi rådgiver gerne inden du køber! På den måde sikrer vi, at du kan få nøjagtig det, som du har brug for, til at kunne beskytte dit hjem og skabe tryghed for dig.

Vi vil gøre det nemt for dig!

Derfor er der ingen uoverskuelige abonnementer og besværlige priser. Vi tror på, at vi med gennemsigtighed gør dig tryggere og dine overvejelser i forbindelse med køb af vores produkter nemmere. 

Vi giver dig mulighed for at købe, så du fra start selv ejer din alarm, vi har desværre set og hørt om rigtig mange kunder, som føler sig bundet i lange perioder af firmaer som for eksempel: Verisure, Falck og G4S. 

Hos ajax-sikring.dk køber du din alarm, og betaler kun en gang, det er en innovativ alarm som gør det nemt for dig, selv at installere den. Hvis du ønsker at alarmen skal kunne kommunikere uden internet, skal der tilkøbes et SIMkort, dette for at alarmen kan foretage sms og opkald, selv ved svigt på netværket.

Vi vægter god kundeservice utrolig højt

Hos ajax-sikring.dk køber du tryghed og sikkerhed til erhvervet, dig og din familie, vi har erfaringen og lysten til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter. Derfor kan du altid kontakte os, for at få råd og vejledning i forbindelse med dit alarmkøb! 

Når du får AJAX alarm hjem, følger nemme anvisninger med, som gør det nemt for dig at montere og opsætte alarmen. Skulle du opleve problemer, så ring 8165 5618, så hjælper vi så godt vi kan med det samme. 

Denne shop er en del af 360eyeworks ApS

CVR: 39110652

Telefon
+45 8165 5618

ajax-sikring.dk

En del af
360eyeworks ApS - ISO Certificeret installatør

CVR

39110652

Telefon

+45 8165 5618

Mail

Info@ajax-sikring.dk

Addresse

Kejlstrupvej 15
7361 Ejstrupholm