Trådløse alarmpakker

For at starte et sted, har vi sammensat følgende to pakker som indeholder det væsentligste udstyr til indbrudssikring af dit hjem:
Åbningsdetektor, bevægelsesdetektor, fjernbetjening med panikknap og centralen som er hjernen og styrer hele systemet. Ved indbrud opfanger detektorerne bevægelse, og systemet sender øjeblikkeligt en alarmmeddelelse til din smartphone. Hvis du har tilvalgt en døgnbemandet vagtcentral, bliver de adviseret samtidig og kan reagere.

De trådløse enheder har en pålidelig og stærk forbindelse

For hvert 12. sekund, bliver der sendt et kodet og krypteret signal rundt mellem alle enhederne, krypteringen ændrer sig løbende på den måde giver det en unik og sikker godkendelse af de enkelte enheder som er koblet op på AJAX centralen. Den trådløse forbindelse har en rækkevidde på op til 2.000 meter i fri luft, og er lige så pålidelig som en kablet forbindelse. Sker der fejl, jamming eller fysisk skade på enhederne, melder AJAX centralen via appen tilbage til dig.

De trådløse enheder har en pålidelig og stærk forbindelse

For hvert 12. sekund, bliver der sendt et kodet og krypteret signal rundt mellem alle enhederne, krypteringen ændrer sig løbende på den måde giver det en unik og sikker godkendelse af de enkelte enheder som er koblet op på AJAX centralen. Den trådløse forbindelse har en rækkevidde på op til 2.000 meter i fri luft, og er lige så pålidelig som en kablet forbindelse. Sker der fejl, jamming eller fysisk skade på enhederne, melder AJAX centralen via appen tilbage til dig.

AJAX Centralen er hjernen

Centralen styrer alle tilkoblede enheder på systemet. Den underretter dig og din døgnbemandede vagtcentral i tilfælde af indbrud.

Vil du benytte AJAX systemet som alarm på fabrik, større bygning eller ejendomsselskab, får du brug for at udvide den trådløse rækkevidde med en ReX central.

Innovativ AJAX alarm, bygget fra bunden

Producenten bag AJAX alarmen har taget branchen med storm, de har skabt en revolutionerende alarm til markedet.
Udgangspunktet var modsat alle de traditionelle alarmfirmaer, at tage en håndfuld dygtige programmører, og få dem til at anskue problemstillingen fra en helt ny vinkel.
Den normale tilgang ville være at samle viden fra erfarne montører og udvikle på et eksisterende produkt, men ikke her!
Folkene bag AJAX valgte fra begyndelsen at starte helt fra bunden, de ville kombinere kunst med teknologi, og skabte AJAX et super pålideligt, elegant, let at installere og brugervenligt alarmsystem.

Sikkerhed indendøre

Teknologien er så fintfølende at detektorerne opdager og identificerer indtrængende trusler med det samme via døråbning, vinduesbrud eller bevægelse fra uvedkommende i huset.

Sikkerhed udendørs

Detektorer til opsætning udenfor, gør det muligt at identificere uvedkommende som klatrer over et hegn eller forsøger at komme nær facaden.

Røgalarm

Den vigtigste detektor er denne højteknologiske brandalarm, den reagerer straks ved røg eller pludselige temperaturstigninger, den forhindrer kulilteforgiftning.

Den kan sættes op uden resten af AJAX systemet, og beskytte dig og dine ejendele mod brand. 

Kompleksitet bliver let

Få tryk på din mobilenhed, og du kan frakoble og tilkoble en AJAX alarm, dette er resultatet når brugervenlighed vægtes højt. I dag er de fleste computere og programmer meget komplekse, men utrolig brugervenlige. Her har AJAX virkelig prioriteret at udvikle et sikkerhedssystem der utrolig nemt kan udvides og tilpasses den enkelte.

Avancerede komponenter og innovativ teknologi

Udgangspunktet var sikkerhed, kvalitet og stabilitet, da man i sin tid startede med at udvikle og bygge denne  revolutionerende og prisvindende alarm. Teknologien er patenteret og man har fra AJAX side kun valgt de bedste komponenter på markedet. Til disse komponenter har de designet et lækkert og innovativt produkt af uovertruffen kvalitet med høj ydeevne og sikkerhed!

Op til 7 års batterilevetid

AJAX alarmen er udviklet med høj energieffektivitet i tankerne.
For at øge batterilevetiden og opnå helt op til syv års batterilevetid, er AJAX alarmen udstyret med komponenter, kredsløb og software der er designet optimalt!

Estimeret batterilevetid målt i år

Lejlighed, to personer cirka 7 år
Familie på fem personer i et hus cirka 5 år
Kontor, ti personer cirka 3 år

Strømnedbrud

Uanset hvad der sker, sørger et backupbatteri for at systemet fortsætter med at arbejde!

Router eller internetfejl

I tilfælde af fejl på netværket, giver systemet dig besked via det indbyggede GSM signal!

Fejl ved detektorerne

Centralen “snakker” med alle enheder hvert 12. sekund, og sikrer på den måde at de får besked hvis en enhed holder op med at reagere!

Bevægelse

Bevægelser fra mennesker bliver registreret ved aller første skridt.

Jamming

I det tilfælde at der opstår fejl i kommunikationen, vil detektorerne vælge en upåvirket frekvens til centralen!

Forbindelse til serveren

Er der problemer med tilslutningen bliver du straks underrettet!

Hacking forsøg

For maksimal sikkerhed, er alle data krypteret, så det altid forbliver sikkert!

Fysisk skade på detektorerne

Indbygget i enhederne er der sabotage sensorer, som vil blive aktiveret ved fysisk skade!

 

Installation kun 16 minutter

Åben kassen, læs den brugervenlige manual og du er klar til at installere AJAX detektorerne direkte ud af kassen.

Monteringen er nem, du vælger den ønskede placering til enheden. Her skal du tænke på højde og frit udsyn. Du skruer monteringspladen fast, og klikker herefter detektoren fast på pladen.

ajax-sikring.dk

En del af
360eyeworks ApS - ISO Certificeret installatør

CVR

39110652

Telefon

+45 8165 5618

Mail

Info@ajax-sikring.dk

Addresse

Kejlstrupvej 15
7361 Ejstrupholm